Tomáš ZATLOUKAL

Bachelor's thesis

Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.

Quality and Safety Management System of PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávad-nosti při výrobě emulzních likérů ve firmě Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov a.s. Teoretická část obsahuje historii, rozdělení a technologii výroby lihovin. V analytické části práce je představena společnost Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov a.s. a dále jsou podrobně rozebrány …more
Abstract:
The bachelor theses is focused on analysis quality system, safety factor and health factor by pro-duction emulsive liqueurs in Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov Inc. Company. Desk study includes history, technology and the parting of spirits production. In analytical part of this study is introduced company {--} Palírna u Zeleného sromu- Starorežná Prostějov Inc. Further there are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Identifier: 7829

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZATLOUKAL, Tomáš. Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies