Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s. – Tomáš ZATLOUKAL
Tomáš ZATLOUKAL
Bakalářská práce
Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
Quality and Safety Management System of PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávad-nosti při výrobě emulzních likérů ve firmě Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov a.s. Teoretická část obsahuje historii, rozdělení a technologii výroby lihovin. V analytické části práce je představena společnost Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov a.s. a dále jsou podrobně rozebrány …víceAbstract:
The bachelor theses is focused on analysis quality system, safety factor and health factor by pro-duction emulsive liqueurs in Palírna u Zeleného stromu {--} Starorežná Prostějov Inc. Company. Desk study includes history, technology and the parting of spirits production. In analytical part of this study is introduced company {--} Palírna u Zeleného sromu- Starorežná Prostějov Inc. Further there are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor:
7829
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZATLOUKAL, Tomáš. \textit{Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/4xc5b1/.
Jak správně citovat práci
ZATLOUKAL, Tomáš. Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ