Patrik Brejla

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Výtěžnost extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování v Kounickém pivovaru

Abstract:
Absolventská práce se zabývá výtěžností extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování. Teoretická část práce popisuje potřebné suroviny a celkový technologický postup výroby piva. Praktická část práce probíhala v Kounickém pivovaru, kde pro každou uvařenou várku piva byly použity rozdílné prodlevy a jejich teploty při rmutovacím procesu.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Jan Žižka

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.