Lucie Skreplová

Bakalářská práce

Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu

Anotace:
Cílem bakalářské práce je zjistit, jaké aspekty ovlivňují nabídku pokrmů v gastronomii ve vybraném regionu a doporučit možná řešení. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická a zahrnuje historii pohostinství, definice gastronomie, gastronomických standardů, jídelního lístku a menu. Druhá část je zaměřena na zkoumání a hodnocení vybraných restaurací dle zvolených atributů ve vybraném …více
Abstract:
The aim of the bachelor’s thesis is to determinate which apects affect the offer of dishes in gastronomy in the selected region and to recommed possible solutions. The thesis is devided into two parts. The first part is a theoretical one and includes the history of hospitality, the definition of gastronomy, standards of gastronomy and menu. The second part is ananalytical one and is focused on the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.