Sortiment a konzumácia výrobkov z kozieho mlieka – Michal Imríšek
Michal Imríšek
Bakalářská práce
Sortiment a konzumácia výrobkov z kozieho mlieka
Anotace:
V záverečnej bakalárskej práci pod názvom Sortiment a konzumácia výrobkov z kozieho mlieka sa budem venovať výrobkom z kozieho mlieka, výživovým hodnotám, ktoré tieto výrobky obsahujú a samotnej výrobe daných produktov. Cieľom práce je preskúmať u vybraných predajcov na českom trhu, aký je ich ponúkaný sortiment syrov a jogurtov vyrobených z kozieho mlieka. V úvode práce sa zameriam na výrobu, výživové …víceAbstract:
In my final bachelor paper which title is ‘‘The range of products and consuption of goat milk‘‘, I am going to write about the certain products made of goat milk, nutrition value which these products contain and how the certain products are made. The aim of this task is to examine the Czech market at select retailers, what range of cheese and yogurt made from goat's milk is available. In the introduction …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/50d26m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Kozie mlieko z pohľadu nutričného terapeuta
Tamara Miškufová -
Antropogénne zložky životného prostredia vo vzťahu ku kvalite životného prostredia
Natália Baráthová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
29. 9. 2015