Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva – Bc. Monika Augustová
Bc. Monika Augustová
Master's thesis
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread
Abstract:
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.Abstract:
This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
AUGUSTOVÁ, Monika. \textit{Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/50o3mv/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Augustová, Monika. Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
Monika Augustová -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Aneta BRABENCOVÁ -
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
Pavel Křupka -
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
Veronika Přepechalová -
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
Vikendra Dabash