Bc. Monika Augustová

Master's thesis

Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread
Abstract:
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.
Abstract:
This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2018

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Augustová, Monika. Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology