Bc. Monika Augustová

Diplomová práce

Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread
Anotace:
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.
Abstract:
This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Augustová, Monika. Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin