Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva – Bc. Monika Augustová
Bc. Monika Augustová
Diplomová práce
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread
Anotace:
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.Abstract:
This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Augustová, Monika. Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
Monika Augustová -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Aneta BRABENCOVÁ -
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
Pavel Křupka -
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
Veronika Přepechalová -
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
Vikendra Dabash -
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
Petra DVOŘÁKOVÁ