Patrik Hajn

Bachelor's thesis

Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu

Raising effectiveness of using raw materials for preparing foods in hotel operations
Abstract:
Cílem bakalářské práce je minimalizovat výrobní náklady hotelu Maximus Resort optimalizací vstupních surovin. Teoretická práce vychází z teorie přípravy pokrmů, z nákupního marketingu, skladového hospodářství a z kalkulace cen ve stravovacím úseku. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření spokojenosti hostů s podáváním hotelových snídaní a na analýzu jejich výrobních nákladů. Na základě výsledku …more
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to minimize the production costs of the Maximus Resort hotel by optimizing input raw materials. The theoretical work is based on the theory of food preparation, purchasing marketing, warehouse management and price calculation in the catering sector. The practical part is focused on a questionnaire survey of guests' satisfaction with serving hotel breakfasts and on …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 5. 2023
  • Supervisor: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
  • Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.