Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu – Patrik Hajn
Patrik Hajn
Bachelor's thesis
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
Raising effectiveness of using raw materials for preparing foods in hotel operations
Abstract:
Cílem bakalářské práce je minimalizovat výrobní náklady hotelu Maximus Resort optimalizací vstupních surovin. Teoretická práce vychází z teorie přípravy pokrmů, z nákupního marketingu, skladového hospodářství a z kalkulace cen ve stravovacím úseku. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření spokojenosti hostů s podáváním hotelových snídaní a na analýzu jejich výrobních nákladů. Na základě výsledku …moreAbstract:
The aim of the bachelor's thesis is to minimize the production costs of the Maximus Resort hotel by optimizing input raw materials. The theoretical work is based on the theory of food preparation, purchasing marketing, warehouse management and price calculation in the catering sector. The practical part is focused on a questionnaire survey of guests' satisfaction with serving hotel breakfasts and on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/b7mb5/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 5. 2023
- Supervisor: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
- Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAJN, Patrik. \textit{Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2023. Available from: https://theses.cz/id/516qcu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Theses on a related topic
-
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Methods for studying gut parasites and their interaction with the host and the host microbiome
Jessica Anna DROZDZ -
Host-parasite interactions in 0+ juvenile fishes: effect of host, parasite and environmental characteristics.
Kateřina Francová -
Unsupervised Time Series Anomaly Detection on Virtualisation host networks
Andrej Černek -
An analysis of the interactions of adenovirus vectors and human cytomegalovirus with host cells
Mariana Pjechová -
Negative repercussions of UN peacekeeping missions: Sexual exploitation and abuse committed by peacekeeping personnel in host countries.
Alexandra Blašková -
Organoidy jako in vitro model pro studium host-patogen interakcí
Lívia Knapová -
Host Trustworthiness Estimation
Tomáš Jirsík