Transformace sacharidů v potravinách a její vliv na karbonylový a redoxní status – Michaela Lakomá
Michaela Lakomá
Bachelor's thesis
Transformace sacharidů v potravinách a její vliv na karbonylový a redoxní status
Transformation of saccharides in food and its effect on carbonyl and redox status
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAKOMÁ, Michaela. \textit{Transformace sacharidů v~potravinách a její vliv na karbonylový a redoxní status}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/51jtad/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.