Romana Kolaříková

Bakalářská práce

Přínosy a rizika veganství

The benefits and risks of veganism
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá přínosy a riziky veganství. Veganství je v dnešní době velmi významný životní styl a také předmětem mnoha diskuzí. Práce se dále zabývá zásadami racionální stravy a jejím srovnáním s veganským stravováním. Dále jsou v práci popsány negativní a pozitivní dopady veganství na organismus člověka a jeho kvalita na život jedince. Také informuje o zastoupení jednotlivých potravin …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the benefits and risks of veganism. Veganism is a very important lifestyle today and has been the subject of many discussions. The thesis also deals with the principles of rational diet and its comparison with vegan eating. Furthermore, the thesis describes the positive and negative effects of veganism on the human body and its quality to the life of the individual. It …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Veronika Rozíková, Ph.D.
  • Oponent: Soňa Bogdanovičová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Právo: ano

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma