Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení – Bc. Alena Karlíková
Bc. Alena Karlíková
Master's thesis
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Permit Process for the Construction of Catering Facility
Abstract:
Diplomová práce se zabývá povolovacím procesem při výstavbě a pořízení stravovacího zařízení. Cílem práce je zjistit pomocí místního šetření stávající proces a jeho vliv na podnikatelské záměry v oboru. Práce se skládá ze tří základních částí: teoretické, analytické a návrhové. Části jsou dále děleny na kapitoly a subkapitoly. První teoretická část se zaměřuje na definici základních pojmů, popis stravovacích …moreAbstract:
The Master´s thesis deals with the permit process for the construction and purchase of catering facility. The aim of the thesis is to ascertain current process and its impact on business plans in the branch with the help of local survey. The thesis is divided into three parts: theoretical, analytic and proposal parts. The parts are divided into chapters and subchapters. The first part defines basic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/r36kt/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák