Bc. Michaela Demovičová

Bakalářská práce

Talianska gastronómia v Prahe

Italian gastronomy in Prague
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the analysis of Italian gastronomy in Prague. In the theoretical and methodological part I characterize Italian gastronomy, Italian regions, and selected dishes. In the analytical part I deal with a personal survey and a questionnaire, and also expert interviews. I used methods of collecting primary data, descriptions, comparisons, and data analysis. I have set two …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je analýza talianskej gastronómie v Prahe. V teoreticko – metodologickej časti charakterizujem taliansku gastronómiu, oblasti Talianska, vybrané pokrmy. V analytickej časti sa venujem osobnému a dotazníkovému šetreniu, expertným rozhovorom. Použila som metódy zberu primárnych dát, deskripcie, komparácie a analýza dát. Stanovila som si dve výskumné otázky. Vyhodnotenie osobného …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/k77l2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze