Talianska gastronómia v Prahe – Bc. Michaela Demovičová
Bc. Michaela Demovičová
Bakalářská práce
Talianska gastronómia v Prahe
Italian gastronomy in Prague
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the analysis of Italian gastronomy in Prague. In the theoretical and methodological part I characterize Italian gastronomy, Italian regions, and selected dishes. In the analytical part I deal with a personal survey and a questionnaire, and also expert interviews. I used methods of collecting primary data, descriptions, comparisons, and data analysis. I have set two …víceAbstract:
Cieľom bakalárskej práce je analýza talianskej gastronómie v Prahe. V teoreticko – metodologickej časti charakterizujem taliansku gastronómiu, oblasti Talianska, vybrané pokrmy. V analytickej časti sa venujem osobnému a dotazníkovému šetreniu, expertným rozhovorom. Použila som metódy zberu primárnych dát, deskripcie, komparácie a analýza dát. Stanovila som si dve výskumné otázky. Vyhodnotenie osobného …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/k77l2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DEMOVIČOVÁ, Michaela. \textit{Talianska gastronómia v Prahe}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/58dn91/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronómia Talianska a prevádzka stravovacích zariadení v Taliansku
Lenka Fecková -
Talianska imigračná politika po roku 2001
Miroslava Gáborová -
Přírodní zdroje a suroviny a ozbrojené konflikty se zaměřením na 3TG suroviny
Vendula Kopecká -
Suroviny ostatní kamenné industrie z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Michal Březovský -
Serpentinity jako suroviny broušených artefaktů ve východní části střední Evropy
Pavlína Frýbová -
Suroviny broušených kamenných artefaktů a jejich polotovarů z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Kristýna Trnová -
Svory jako suroviny raně středověkých žernovů na Moravě
Jakub Ondráček -
Vliv kvality borovicové suroviny na výtěžnost a její ekonomické zhodnocení
Anna Chodovská