Bc. Hana Strojilová

Diplomová práce

Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů

Evaluation of Physicochemical Parameters of Ripened Cheeses
Anotace:
Diplomová práce na téma „Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sý-rů“ se věnuje ve své teoretické části tématu historii sýrů, složení sýrů, v práci je dále zmínka o významu mléčných výrobků ve výživě. Další kapitoly jsou věnovány techno-logické výrobě sýrů s nízkodohřívanou a vysokodohřívanou sýřeninou a jejich vý-znamným zástupcům. V posledních kapitolách teoretické části se nachází obecný …více
Abstract:
The diploma thesis on the topic "Evaluation of Physicochemical Parameters of Ri-pened Cheeses" deals with the topic of the history of cheeses and their composition in its theoretical part. The thesis also mentions the importance of dairy products in nutri-tion. Other chapters are devoted to the technological production of cheeses with low-heated and high-heated cheese curd and their important representatives …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta