Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii – Kateřina Zámečníková
Kateřina Zámečníková
Bachelor's thesis
Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Non-traditional Species of Exotic Fruit and Their Gastronomy Use
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with non-traditional types of exotic fruits, such as feijoa, durian, rambutan, etc. It describes the origin of individual species and their brief description. For selected species, chemical composition is mentioned and a separate chapter is devoted to the gastronomy use of this fruit. Also citrus fruits are described in this work; some of them be-long among non-traditional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZÁMEČNÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/59jrp5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Zámečníková, Kateřina. Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii
Tereza ZEMÁNKOVÁ -
Význam exotického ovoce ve výživě české populace
Dita Vrkoslavová -
Webový framework na vytváranie dashboardov vizualizujúcich analýzy environmentálnych dát
Daniel Ďurian -
Finanční kontrola hospodaření obcí - srovnávací studie ČR s vybranou zemí EU
Viktor Ďurian -
MicroLearning jako podpora výuky tvorby webu u žáků 2. stupně ZŠ
Čeněk ĎURIAN -
Gamifikace v procesu výuky
Čeněk ĎURIAN -
Vztah počítačového hráčství a školního prospěchu u žáků SŠ
Čeněk ĎURIAN -
Výuka počítačové gramotnosti pro zaměstnance společnosti Slévárny Třinec, a.s.
Čeněk ĎURIAN