Měření spokojenosti návštěvníků restauračních zařízení – Adéla Novosadová
Adéla Novosadová
Bachelor's thesis
Měření spokojenosti návštěvníků restauračních zařízení
Customer Satisfaction Measurement with Restaurants
Abstract:
Bakalářská práce zjišťuje spokojenost návštěvníků tří restauračních zařízení v Bystřici pod Hostýnem. Dílčím cílem práce je vzájemné srovnání dosažených výsledků jednotlivých restaurací a zjištění, která z nich nejvíce uspokojuje potřeby zákazníků. V teoretické části je popsán restaurační trh a konkrétní tři zařízení, dále jsou vymezeny základní pojmy marketingu služeb a spokojenosti zákazníků. Analýza …moreAbstract:
The Bachelor`s thesis investigates customers` contentment with three restaurant facilities in Bystřice pod Hostýnem. Constituent objective of the dissertation is to compare mutually the achieved results of each restaurant and to determine which of them satisfies the customers` needs best. Firstly, the theoretical part describes restaurant market and three particular facilities. Secondly, it defines …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/139896
Thesis defence
- Date of defence: 30. 6. 2020
- Supervisor: Miluše Hluchníková
- Reader: Jana Ostrožná
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita OstravaVSB – Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Standardy a jejich dopady na restaurační zařízení v Benešově
Radka KLIMOVIČOVÁ -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Zhodnocení on-line marketingové strategie ve vybraných restauračních zařízení
Nikola Jiřičková -
iOS aplikace pro vyhledávání restauračních zařízení
Ondřej Podolský -
Management restauračních zařízení
Tereza ZENÁHLÍKOVÁ -
Realizace systému pro správu klientských objednávek v restauračních zařízeních
Michal Exner -
Děti v kavárnách a restauračních zařízeních
Eva Ježková