Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací – Bc. Adam Volný
Bc. Adam Volný
Diplomová práce
Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací
Ways of Providing Meal for Specific Groups during Crisis Situations
Anotace:
Práce se zabývá problematikou stravování specifických skupin obyvatelstva během krizo-vých situací. Za specifickou skupinu jsou vybráni vegetariáni - vegani. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti krizového řízení, stravování za krizových situací, výživě člověka z pohledu makronutrientů a mikronutrientů a stravovacímu směru vegetariánství. Praktická část pojednává o vymezení stravních …víceAbstract:
This work is about dealing with the issue of eating of specific groups of the population during crisis situations. As specific groups are chosen vegetarians - vegans. The theoretical part is dedicated to the description of basic terms from the crisis management field, eating in crisis situations, human nutrition from the perspective of macronutrients and micronutrients, and vegetarianism. The practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Volný, Adam. Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací. Uherské Hradiště, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníMagisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Bezpečnost společnosti
Práce na příbuzné téma
-
Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově
Martin Karlík -
Vliv ekonomické situace na poptávku po službách
Lidiia Hrosych -
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
Lenka Horecká -
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří
David Jánošík -
Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích
Iveta Lenárdová -
Dlouhotrvající zásahy vybraných složek integrovaného záchranného systému a postiženého obyvatelstva při mimořádných událostech a krizových situacích se zaměřením na jejich zásobení a stravování
Nikola JIROVSKÁ