Karolina Chroustovska
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Spontánně kvašená piva
Abstract:
Absolventská práce se zaměřuje na sumarizaci a rozbor mikrobiologických, technologických a historických informacích o spontánně kvašených pivech. Popisuje jednotlivé druhy, tedy Lambik, Geueze, Vlámský červený Ale a další. Část práce se zaměřuje na rozdíly ve složení mikroflóry těchto piv, zejména jak tyto odlišné parametry ovlivňují výslednou chuť a celkový charakter piva. Řeší se zde otázka, s jakou …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Reader: Ing. Markéta Vaňková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHROUSTOVSKA, Karolina. \textit{Spontánně kvašená piva}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Available from: https://theses.cz/id/5ccz3p/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.