Karolina Chroustovska

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Spontánně kvašená piva

Abstract:
Absolventská práce se zaměřuje na sumarizaci a rozbor mikrobiologických, technologických a historických informacích o spontánně kvašených pivech. Popisuje jednotlivé druhy, tedy Lambik, Geueze, Vlámský červený Ale a další. Část práce se zaměřuje na rozdíly ve složení mikroflóry těchto piv, zejména jak tyto odlišné parametry ovlivňují výslednou chuť a celkový charakter piva. Řeší se zde otázka, s jakou …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Ing. Markéta Vaňková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.