Bc. Eliška Špačková

Diplomová práce

Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování

Texture parameters of sticks with the addition of insect powder during storage
Anotace:
Diplomová práce se zabývala texturními vlastnostmi tyčinek s přídavkem cvrččího prášku s různými příchutěmi v průběhu skladování v plastovém obalu a v celofánové folii. Pevnost byla stanovena pomocí přístroje Tiratest 27 025 u tyčinek s přídavkem cvrččího prášku ve třech provedeních: s příchutí chilli, s žitnou moukou a se sýrem. Průměrná pevnost tyčinek s chilli v plastovém obalu byla 21,50 N až 23 …více
Abstract:
The thesis dealt with the monitoring of textural properties of sticks with the addition of cricket powder with different flavours during storage in plastic packaging and in cellophane film. The hardness was determined using the Tiratest 27 025 for the cricket powder sticks in three flavours: chilli, rye flour and cheese. The average hardness of the chilli-flavoured sticks in the plastic cover were …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Oponent: Roman Pytel, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta