Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj – Bc. Denisa Vejrychová
Bc. Denisa Vejrychová
Diplomová práce
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Regional foods and thein impact on regional development
Anotace:
Práce se zabývá rozvojem výroby regionálních potravin. Zkoumá se znalost zákazníků v oblasti oceněných produktů "Regionální potravina." Ke zjištění stavu a prognózy vývoje výroby a prodeje regionálních potravin byly využity metody sociologického výzkumu. Kvantitativní výzkum představují dotazníky, jež jsou vyplněné zákazníky. Období sběru informací bylo uskutečněno v době 1. 09. 2014 - 20. 02. 2015 …víceAbstract:
The thesis deals with the development of the production of regional foods. It explores the knowledge of the customers in the field products which won the award "the Regional food." To detect the status and forecast of development of production and sale of regional food, methods of sociological research were used. Quantitative research is represented by the questionnaires which are filled out by customers …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Josef Zilvar, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEJRYCHOVÁ, Denisa. \textit{Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/5d4nst/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Lucie BÁRTOVÁ -
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Martin Šrámek -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Eva Štauberová -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Petra Batíková -
Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Milan Pánek -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Pavla Tomanová
Název
Vložil
Vloženo
Práva