Bc. Ilona Opavská

Diplomová práce

Technologie výroby a jakost fermentovaného česneku

Production technology and quality of fermented garlic
Anotace:
Cílem této práce bylo zaměřit se na technologii a možnosti výroby fermentovaného česneku a kromě toho také na pěstování a obsahové látky v česneku a jeho zdravotní benefity. V praktické části bylo důležité zjistit vhodnou recepturu a zaměřit se na vyhovující technologii pro výrobu fermentovaného česneku. U hotových výrobků následně stanovit vybrané parametry jakosti. V práci byla tedy po důkladném …více
Abstract:
The aim of this thesis was focused on technology and possibilities of fermented garlic production. It was also focused on the cultivation and content substances of garlic and it´s health benefits. In the practical part it was important to find a suitable recipe with focus on the appropriate technology for the production of fermented garlic and then analyze selected quality parameters of final products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Langová, Ph.D.
  • Oponent: Lenka Machálková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta