Adam Barták

Bachelor's thesis

Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví

Cheese - nutrition values and Impact on human health
Abstract:
Práce je zaměřena na chemické složení sýrů, kde jsou zmíněny jednotlivé složky sýrů. Dále se práce zabývá problematikou klasifikace sýrů, rozdělení podle technologických postupů a jejich popis, dle obsahu tuku a dle legislativy. Část práce je také věnována vluvům konzumace sýru na člověka a vědeckým poznatkům v tomto odvětví.
Abstract:
This work is focused on the chemical composition of cheeses, where the individual components of cheese are mentioned. It also deals with the classification of cheeses, categorization according to technological procedures and their description, according to fat content and according to legislation. The last part of the work is devoted to the effects of cheese consumption on humans and scientific knowledge …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 7. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Barták, Adam. Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic