Bc. Nikola Šímová

Diplomová práce

Optimální výživa s ohledem na zvolenou skupinu obyvatelstva

Optimal nutrition with respect to a selected population group
Anotace:
Cílem diplomové práce je analyzovat vztah zvolené cílové skupiny k výživě, její přehled v problematice výživy a také reálný stav jejích stravovacích (výživových) návyků. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení pojmu výživa a dalších souvisejících pojmů z pohledu odborníků. Její nejrozsáhlejší část je věnována jednotlivým složkám lidské stravy, jejich výskytu a významu. Analytická část je věnována …více
Abstract:
The aim of the thesis is to analyze the relation of the selected target group to nutrition, their knowledge in the field of nutrition and diet as well as the real state of their alimental and thus also nutrition habits. Theoretical part focuses on explaining the concepts of nutrition and related concepts. The largest part is devoted to the analysis of the individual components of human diet, its significance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/nzi56/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 1. 2019
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství