Bc. Jiří Chladil

Diplomová práce

Využití upotřebených potravinářských olejů se zaměřením na energetické využití

Utilization of used food oils with a focus on their energy use
Anotace:
Moje práce si dává za cíl popsat a zhodnotit nakládání s upotřebenými tuky a oleji v gastronomii, a dále vyhodnotit možnost jejich energetického využití. Vzorky upotřebených tuků a olejů byly sbírány ve vybraných provozovnách a domácnostech v okresech Brno-město a Brno-venkov. V teoretické části práce se věnuji legislativě, která se vztahuje k nakládání s upotřebenými tuky a oleji. Také zde popisuji …více
Abstract:
My work aims to describe and evaluate the management of used fats and oils in gastronomy and further evaluate the possibility of their energy use. Samples of used fats and oils were collected in selected establishments and households in the districts of Brno-město and Brno-venkov. In the theoretical part of the work I deal with legislation that relates to the management of used fats and oils. Here …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 9. 2022
  • Vedoucí: doc. Mgr. Milan Geršl, Ph.D.
  • Oponent: Martin Klempa, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta