Analysis of Organic Coffee on the Czech Market – Bc. Margarita Yelisseyeva
Bc. Margarita Yelisseyeva
Bakalářská práce
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Anotace:
Hlavním cílem této práce je prozkoumat nabídku bio kávy na českém trhu. Pro splnění cíle byly stanoveny tři výzkumné otázky. Autorka sbírala primární data pomocí metody internetového výzkumu pro kvantitativní analýzu a polostrukturovaných rozhovorů pro kvalitativní výzkum. První dvě výzkumné otázky, „Jak široký je rozsah nabídky bio kávy na českém trhu?“ a „Jakou úroveň kvality bio kávy nabízí český …víceAbstract:
The main aim of this thesis is to explore the offer of organic coffee on the Czech market. In order to fulfill the aim, three research questions were set. The author has collected the primary data using methods of internet research for quantitative analysis and semi-structured interviews for qualitative research. First two research questions, "How wide is the range of the offer organic coffee on the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ij0ki/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
YELISSEYEVA, Margarita. \textit{Analysis of Organic Coffee on the Czech Market}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/5ge7oo/. [citováno 2024-04-24]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení konkurenční pozice podniků Starbucks Coffee, Costa Coffee a Ovocný Světozor na českém trhu
Lucie Myšková -
Implementace mezinárodního konceptu Costa Coffee na český trh formou franchisingu
Michal Procházka -
Evaluation of yield and quality parameters of chosen range of potato varieties
Dagmar Šantrůčková -
Constructing a composite Indicator to Measure Quality of Life in the Selected Region
Zhasmin Baktybekova