Bc. Margarita Yelisseyeva

Bakalářská práce

Analysis of Organic Coffee on the Czech Market

Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Anotace:
Hlavním cílem této práce je prozkoumat nabídku bio kávy na českém trhu. Pro splnění cíle byly stanoveny tři výzkumné otázky. Autorka sbírala primární data pomocí metody internetového výzkumu pro kvantitativní analýzu a polostrukturovaných rozhovorů pro kvalitativní výzkum. První dvě výzkumné otázky, „Jak široký je rozsah nabídky bio kávy na českém trhu?“ a „Jakou úroveň kvality bio kávy nabízí český …více
Abstract:
The main aim of this thesis is to explore the offer of organic coffee on the Czech market. In order to fulfill the aim, three research questions were set. The author has collected the primary data using methods of internet research for quantitative analysis and semi-structured interviews for qualitative research. First two research questions, "How wide is the range of the offer organic coffee on the …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ij0ki/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management