Netradiční využití vína - vinné želé. – Bc. Karel Bulíček
Bc. Karel Bulíček
Diplomová práce
Netradiční využití vína - vinné želé.
Unconventional use of wine - wine jelly
Anotace:
Džemy a želé představují významný sortiment ovocných výrobků a rozsah těchto výrobků prochází rozšířením v důsledku zvýšení typů různých druhů ovoce používáného pro výrobu džemů a želé. Plody jsou jablka, hrušky, sapota, meruňky, loquat, broskev, papája, švestky, mango, hroznové víno, dýně, atd .. Práce popisuje mechanismus želatinace a různých gelových látek používaných při výrobě džemů a želé. Popisují …víceAbstract:
Jams and jellies are a significant range of fruit products and the range of products undergoing an extension due to the increase in various types of fruit used to make jams and jellies. The fruits are apples, pears, sapota, apricot, loquat, peach, papaya, plum, mango, grapes, pumpkins, etc .. This work describes a mechanism of gelation of gel substances used in the production of jams and jellies. Described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.
- Oponent: Pavel Híc, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva