Bc. Kateřina BARIČÁKOVÁ

Bakalářská práce

Sortiment a legislativní aspekty nealkoholických nápojů na území České republiky

Product range and legislative aspects of soft drinks within the teritory of Czech Republic
Anotace:
V bakalářské práci jsou stručně popsány technologické a výrobní postupy základních druhů nealkoholických nápojů. Předmětem zájmu bylo předložit legislativní předpisy týkající se této oblasti potravinářského průmyslu. Pro praktické účely práce byl proveden marketingový výzkum a to prostřednictvím dotazníkové metody sběru informací. Cílem bylo analyzovat spotřebu a oblíbenost jednotlivých druhů nealkoholických …více
Abstract:
In this thesis are shortly described technological and industrial processes of basic kind of soft drinks. The subject of interest has been submitting legislative regulations concerning this area of food industry. Marketing research has been accomplished for practical purposes of this thesis by means of the questionnaire method for collection of information with the goal to analyse consumption and popularity …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 8. 2008
Zveřejnit od: 6. 8. 2008
Identifikátor: 5250

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
  • Vedoucí: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BARIČÁKOVÁ, Kateřina. Sortiment a legislativní aspekty nealkoholických nápojů na území České republiky. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 08. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 6. 8. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin