Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení – Denisa Tomková
Denisa Tomková
Bachelor's thesis
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Evaluation of HACCP System in a Chosen Catering
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení funkčnosti a efektivnosti systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení. Teoretická část se zabývá stručnou charakteristikou systému bezpečnosti potravin v ČR a charakteristikou příslušných právních předpisů. Dále popisuje základní principy systému HACCP a nezbytně nutné požadavky na hygienu pro zajištění zdravotně nezávadných výrobků. V praktické části …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on evaluating functionality and efficiency of HACCP system in the chosen catering. The teorethical part of this bachelor thesis describes fundamental characteristics of food safety system in Czech Republic and relevant legislation governings. It also describes the basic principles of HACCP system and essential hygiene requirements for ensuring the medical harmlesness …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TOMKOVÁ, Denisa. \textit{Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/5i2knw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Business and Administration
Theses on a related topic
-
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Lucie Došková -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights