Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour – Daniel Komár
Daniel Komár
Bachelor's thesis
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Metody nákupu zelené kávy a chování zákazníků
Abstract:
Obchod s kávou se za posledních několik let zásadně proměnil. Podobně jako v ostatních odvětvích i zde narůstá počet zákazníků, kteří se více zajímají o produkt, který nakupují, a to nejen s ohledem na kvalitu, ale také na etické a environmentální aspekty. V případě kávového odvětví je tato proměna velmi znatelná. Důkazem budiž všechny ty takzvané výběrové pražírny a kavárny, které se v posledních …moreAbstract:
The coffee business has changed significantly over the past few years. Similarly to other branches, an increasing number of customers care more about the product they purchase, not only regarding quality but also ethical and environmental aspects. In the case of the coffee industry, this transformation is very significant. The proof for this claim is all those so-called specialty coffee roasteries …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2022
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/85621
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2022
- Supervisor: Jitka Volfová
- Reader: Kamila Matysová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85621
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
Spotřební chování konzumentů výběrové kávy
Vojtěch Svoboda -
‘One Ethiopian Hand Brew, Please!’: Discovering Habitus of Specialty Coffee Connoisseurs
Margarita Yelisseyeva -
Impact of sustainability measures in the specialty coffee supply chain on the end consumer
Jasmin-Maria Hopp -
Caffeine content of Honduran coffee on the Czech market
Kateřina Beránková -
Analysis of coffee small farmers innovation system in Colombia
William Corredor -
Využití certifikace Fair trade a Direct trade v marketingové strategii českých pražíren kávy a kaváren
Petra Bočková -
Mezinárodní obchod s kávou se zaměřením na výběrovou kávu
Barbora Nováková -
Foreign Trade of Ethiopia-In the case of coffee export
Elsabet Sisay Tsegaye