Daniel Komár

Bachelor's thesis

Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour

Metody nákupu zelené kávy a chování zákazníků
Abstract:
Obchod s kávou se za posledních několik let zásadně proměnil. Podobně jako v ostatních odvětvích i zde narůstá počet zákazníků, kteří se více zajímají o produkt, který nakupují, a to nejen s ohledem na kvalitu, ale také na etické a environmentální aspekty. V případě kávového odvětví je tato proměna velmi znatelná. Důkazem budiž všechny ty takzvané výběrové pražírny a kavárny, které se v posledních …more
Abstract:
The coffee business has changed significantly over the past few years. Similarly to other branches, an increasing number of customers care more about the product they purchase, not only regarding quality but also ethical and environmental aspects. In the case of the coffee industry, this transformation is very significant. The proof for this claim is all those so-called specialty coffee roasteries …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2022
  • Supervisor: Jitka Volfová
  • Reader: Kamila Matysová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/85621