Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol. – Pavel VYHLÍDAL
Pavel VYHLÍDAL
Bachelor's thesis
Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.
Fruit and vegetable consumption among students in the second grade of primary schools.
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na frekvenci konzumace ovoce a zeleniny u dětí navštěvujících 2. stupeň ZŠ. Shrnuje poznatky o výživě, charakterizuje ovoce, zeleninu a luštěniny. Součástí práce je výzkumné šetření, které bylo určeno pro žáky 8. a 9. tříd a které bylo zaměřeno na konzumaci ovoce, zeleniny a luštěnin.Abstract:
The bachelor´s thesis deals with the frequency of fruit and vegetables consumption among upper primary school pupils. It presents findings in the field of nutrition and it characterizes fruits, vegetables and legumes. A part of the study is the research survey intended for the upper primary school pupils, focused on consumption of fruit, vegetables and legumes.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2016
Accessible from:: 20. 6. 2016
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Mgr. Jitka Tomanová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VYHLÍDAL, Pavel. Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.. Olomouc, 2016. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.6.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 20. 6. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY OLOMOUC
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Pedagogy / IV-VZ
Theses on a related topic
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví - oblast zdravá výživa se zaměřením na ovoce, zeleninu a luštěniny.
Tereza VANČÍKOVÁ -
Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.
Tereza VANČÍKOVÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights