Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol. – Pavel VYHLÍDAL
Pavel VYHLÍDAL
Bakalářská práce
Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.
Fruit and vegetable consumption among students in the second grade of primary schools.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na frekvenci konzumace ovoce a zeleniny u dětí navštěvujících 2. stupeň ZŠ. Shrnuje poznatky o výživě, charakterizuje ovoce, zeleninu a luštěniny. Součástí práce je výzkumné šetření, které bylo určeno pro žáky 8. a 9. tříd a které bylo zaměřeno na konzumaci ovoce, zeleniny a luštěnin.Abstract:
The bachelor´s thesis deals with the frequency of fruit and vegetables consumption among upper primary school pupils. It presents findings in the field of nutrition and it characterizes fruits, vegetables and legumes. A part of the study is the research survey intended for the upper primary school pupils, focused on consumption of fruit, vegetables and legumes.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2016
Zveřejnit od: 20. 6. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Jitka Tomanová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VYHLÍDAL, Pavel. Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.. Olomouc, 2016. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.6.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 6. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Informační výchova se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví - oblast zdravá výživa se zaměřením na ovoce, zeleninu a luštěniny.
Tereza VANČÍKOVÁ -
Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.
Tereza VANČÍKOVÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva