Pavel Vecheta

Bakalářská práce

Dálnice D8 Lovosice - Řehlovice - geodetický monitoring mostu SO A209 přes údolí v Ječkách

Highway D8 Lovosice - Řehlovice - Geodetic Monitoring of the Bridge SO A209 over the Valley in Ječky
Anotace:
Práce je zaměřena na geodetický monitoring, především, spodní stavby mostu. Využita byla geometrické nivelace ze středu, konkrétně přesná nivelace. Práce popisuje projekt monitoringu od počáteční fáze až stav, který je zpracován. Součástí rozboru měření je vyhodnocení monitoringu a zhodnocení účelu sledování. Výstupy jsou v grafické a číselné podobě.
Abstract:
The work focuses on geodetic monitoring, specifically the substructure of a bridge. Geometric leveling from the center, specifically precise leveling, was used. The study describes the monitoring project from the initial phase to the processed state. Part of the measurement analysis is the evaluation of the monitoring and the assessment of the purpose of the observation. The outputs are in graphic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2024
  • Vedoucí: Jiří Plesník
  • Oponent: Jiří Pospíšil

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava