Boris Timár
Bakalářská práce
Víno a jeho miesto v gastronómii
Anotace:
V posledných rokoch sa víno a jeho miesto v gastronómií stávajú stále populárnejšími. Tento narastajúci záujem sa prejavuje hlavne kvôli náročnejším požiadavkám pri konzumácií vína s rôznymi pokrmami. A preto aj v dnešnej dobe k pokrmom existuje mnoho variácií vína ako napríklad alkoholické alebo nealkoholické, korenené, likérové alebo šumivé. Pri výrobe a spoločnej konzumácií týchto druhov vín s rôznymi …víceAbstract:
In the last years wine and its position in gastronomy have become more and more popular. This increased interest is presented especially in more exact specifications concerning wine consumption with various dishes. And that is why there exist many wine variations suitable for special dishes, e.g. alcoholic and non-alcoholic wines, hippocras, liquor wines, sparkling wines. At their production and comsumption …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/5lf419/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronómia, hotelníctvo a cestovný ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Timár, B.
8. 4. 2017