Hodnocení metod komprese pro zpracování statických barevných fotografií – Bc. Lukáš LATINÁK
Bc. Lukáš LATINÁK
Bakalářská práce
Hodnocení metod komprese pro zpracování statických barevných fotografií
Rating methods of compression to processing static color photos\nl{}
Anotace:
Tato bakaláčská práce popisuje a hodnotí nejpoužívanější grafické formáty pro barevné fotografie. Srovnává a popisuje metody jejich komprese, jednotlivé využití a historii vzniku nejpoužívanějších grafických formátů.Abstract:
This bachelor thesis describes and evaluates the most useful graphics format for colorful photos. It compares and describes the methods of their compression, usage and history of creation the most useful graphics formats.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor:
16734
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LATINÁK, Lukáš. Hodnocení metod komprese pro zpracování statických barevných fotografií. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta aplikované informatikyBakalářský studijní program / obor:
Inženýrská informatika / Informační a řídicí technologie
Práce na příbuzné téma
-
Fotografie - cesta k sebepoznání - vytvoření cyklu fotografií na zvolené téma a jeho písemná reflexe
Lenka GRACÍKOVÁ -
Předtisková příprava digitální fotografie
Jiří Lesňák -
Digitální fotografie a možnosti jejího zpracování pomocí volně šiřitelných grafických programů
Jaroslav ŠMEJKAL -
Kvalita života obyvatel venkovské obce - případová studie
Jana Kožíšková -
Srovnání kvality syrovátky kozího a kravského mléka a možnosti jejího využití
Kateřina Tomanová -
Užitkové vlastnosti a kvalita masa králíků z evropských genových zdrojů
Jiří Jiroušek -
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
Vlastimil Ducký