Bc. Bettina Asztalos

Diplomová práce

Business Plan of a New Gastronomic Company

Business Plan of a New Gastronomic Company
Anotace:
Cieľom dipolomovej práce “Business Plan of a New Gastronomic Company” bolo zostaviť podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia, vrátane realizácie príslušných analýz, popisu plánovaných produktov, návrhu marketingovej strategie, návrhu organizačného, technického a personálneho zaistenia, spracovanie finančnej analýzy a implementačného plánu. Forma práce je rozdelená na tri časti. Prvá čast …více
Abstract:
The master thesis “Business Plan of a New Gastronomic Company” is a compilation of a business plan for a new gastronomic facility. The study’s aim is to compile a business plan of a restaurant within relevant analysis, descriptions of products offered, used marketing strategies, organizational, technical and personnel structures and a complete financial investment plan. The structure of the thesis …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/v6hak/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství