Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy – Gabriela Přívarová
Gabriela Přívarová
Bachelor's thesis
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
Effect of Temperature and Storage Time on Viscoelastic Properties of Selected Cream in Coffee
Abstract:
Teoretická část této bakalářské práce se zabývala technologií výroby smetan se zaměřením na UHT záhřev, změnami tekutých mléčných výrobků v průběhu skladování a charakterizací tekutých výrobků, kde byl mléčný tuk nahrazen rostlinnou složkou. V praktické části této bakalářské práce byl založen skladovací pokus se třemi vzorky po dobu šesti měsíců při třech různých teplotách: chladírenské teplotě 5?2 …moreAbstract:
The theoretical part of the thesis is focused on technology of cream production with a focus on UHT heating, changes of liquid dairy products during storage and characterization of liquid products, where the milk fat was replaced by the vegetable component. The practical part of the thesis is focused on storage experiment with three samples for six months at three different temperatures: refrigeration …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PŘÍVAROVÁ, Gabriela. \textit{Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/5m5rz0/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Přívarová, Gabriela. Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Stanovení sekundárních oxidačních produktů metodou GC-MS a GC-FID
Gabriela Schreinerová -
Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
Petra Belfínová