Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie – Bc. Sanja Ponjiger
Bc. Sanja Ponjiger
Bachelor's thesis
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Ecology in the Field of Hotel Industry and Gastronomy
Abstract:
Abstrakt PONJIGER, Sanja. Ekologie v oblasti hotelnictví a gastronomie. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s. r. o. Praha: 2018. 45 stran. Jeden z větších znečišťovatelů životního prostředí a spotřebitelů energie je hotelový a restaurační provoz. Hotely spotřebovávají nejvíce energie na jednoho návštěvníka, protože mají energeticky náročné zařízení a služby, jako jsou restaurace …moreAbstract:
Abstrakt PONJIGER, Sanja. Ecology in hospitality and gastronomy. [Bachelor´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague: 2018. 45 pages. Two of the major environmental pollutors and energy consumers are hotel and restaurant operations. The highest energy consumption per visitor is held by hotels due to the energy-intensive devices and services, such as restaurants …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 11. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/kwxzm/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 1. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Akustická ekologie a soundscape v kontextu multimédií
Jan Trojan -
Ekologie adenovirů
Kristýna Brožová -
Zdravé domy. Ekologie& tradice hliněné architektury
Alžběta Korčáková -
Ekologie - exteriérový objekt
Ondřej KLÍR