Bc. Elisey Kryukov

Bachelor's thesis

Založení restaurace

Establishing a restaurant
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou podnikání ve sféře gastronomie. Hlavním cílem je sestavení podnikatelského záměru a jeho vyhodnocení. Jedna část se zabývá pojmem podnikání, proč lidé do něj vstupují, jaká jsou rizika, a hodnotí podnikání pomocí finančních ukazatelů. Dále obsahuje strukturu podnikatelského záměru a popis jeho detailů, popis projektu, s vymezením jeho hlavních cílů a zdrojů …more
Abstract:
This thesis deals with the business in the field of gastronomy. The main objective is to build a business plan and its evaluation. One part deals with the concept of business, why people enter it, what are the risks, and evaluates the business using financial ratios. It also includes the structure of the business plan and a description of its details, a description of the project, defining its main …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Petr Vaškovic
  • Reader: Ing. Zdeněk Bezděka

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní

University of Finance and Administration

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.