Bc. Elisey Kryukov

Bakalářská práce

Založení restaurace

Establishing a restaurant
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou podnikání ve sféře gastronomie. Hlavním cílem je sestavení podnikatelského záměru a jeho vyhodnocení. Jedna část se zabývá pojmem podnikání, proč lidé do něj vstupují, jaká jsou rizika, a hodnotí podnikání pomocí finančních ukazatelů. Dále obsahuje strukturu podnikatelského záměru a popis jeho detailů, popis projektu, s vymezením jeho hlavních cílů a zdrojů …více
Abstract:
This thesis deals with the business in the field of gastronomy. The main objective is to build a business plan and its evaluation. One part deals with the concept of business, why people enter it, what are the risks, and evaluates the business using financial ratios. It also includes the structure of the business plan and a description of its details, a description of the project, defining its main …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Petr Vaškovic
  • Oponent: Ing. Zdeněk Bezděka

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.