Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů – Tomáš Hybner
Tomáš Hybner
Bachelor's thesis
Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů
Comparison of the quality of screw-pressed, extracted and refined vegetable oils
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYBNER, Tomáš. \textit{Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/5ohqti/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.