KNAPOVSKÁ, Pavlína. \textit{Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/5oo56e/.
KNAPOVSKÁ, Pavlína. <i>Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/5oo56e/.
KNAPOVSKÁ, Pavlína. Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/5oo56e/.
@misc{Knapovska2022thesis,
AUTHOR = "Knapovská, Pavlína",
TITLE = "Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-10-21]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/5oo56e/",
}
@misc{Knapovska2022thesis,
AUTHOR = {Knapovská, Pavlína},
TITLE = {Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/5oo56e/},
URL_DATE = {2024-10-21},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Knapovská
| jméno = Pavlína
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Výroba a charakterizace nečokoládových cukrovinek s přídavkem rostlinných extraktů
| url = https://theses.cz/id/5oo56e/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-21
| poznámka =
| jazyk =
}}