Možnosti využití ochranných kultur při zpracování masa – Lucie Palová
Lucie Palová
Bachelor's thesis
Možnosti využití ochranných kultur při zpracování masa
Possibilities of using protective cultures for meat processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PALOVÁ, Lucie. \textit{Možnosti využití ochranných kultur při zpracování masa}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/5p6e2v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva