Jan Svoboda

Bachelor's thesis

Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě

Difference between native milk protein and whey protein and use in fitness
Abstract:
Tato bakalářská práce si dává za úkol ukázat a demonstrovat hlavní rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem, jak z pohledu nutričního, tak i senzorického. Teoretická část je věnována obecným informacím o mléce, syrovátce a suplementům ve sportovní výživě. Velký důraz je v této práci kladen na výrobu jednotlivých přípravků a různé druhy proteinů. V praktické části byla provedena …more
Abstract:
This bachelor thesis aims to show and demonstrate the main differences between native milk protein and whey protein, both from the nutritional and sensory point of view. The theoretical part is devoted to general information about milk, whey and supplements in sports nutrition. Great emphasis is placed on the production of individual preparations and various types of proteins. In the practical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.