Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě – Jan Svoboda
Jan Svoboda
Bachelor's thesis
Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě
Difference between native milk protein and whey protein and use in fitness
Abstract:
Tato bakalářská práce si dává za úkol ukázat a demonstrovat hlavní rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem, jak z pohledu nutričního, tak i senzorického. Teoretická část je věnována obecným informacím o mléce, syrovátce a suplementům ve sportovní výživě. Velký důraz je v této práci kladen na výrobu jednotlivých přípravků a různé druhy proteinů. V praktické části byla provedena …moreAbstract:
This bachelor thesis aims to show and demonstrate the main differences between native milk protein and whey protein, both from the nutritional and sensory point of view. The theoretical part is devoted to general information about milk, whey and supplements in sports nutrition. Great emphasis is placed on the production of individual preparations and various types of proteins. In the practical part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
- Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODA, Jan. \textit{Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a~syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/5pfmtl/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.