Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě – Jan Svoboda
Jan Svoboda
Bachelor's thesis
Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě
Difference between native milk protein and whey protein and use in fitness
Anotácia:
Tato bakalářská práce si dává za úkol ukázat a demonstrovat hlavní rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem, jak z pohledu nutričního, tak i senzorického. Teoretická část je věnována obecným informacím o mléce, syrovátce a suplementům ve sportovní výživě. Velký důraz je v této práci kladen na výrobu jednotlivých přípravků a různé druhy proteinů. V praktické části byla provedena …viacAbstract:
This bachelor thesis aims to show and demonstrate the main differences between native milk protein and whey protein, both from the nutritional and sensory point of view. The theoretical part is devoted to general information about milk, whey and supplements in sports nutrition. Great emphasis is placed on the production of individual preparations and various types of proteins. In the practical part …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODA, Jan. \textit{Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a~syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě}. Online. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/5pfmtl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.