Jan Svoboda

Bakalářská práce

Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě

Difference between native milk protein and whey protein and use in fitness
Anotace:
Tato bakalářská práce si dává za úkol ukázat a demonstrovat hlavní rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem, jak z pohledu nutričního, tak i senzorického. Teoretická část je věnována obecným informacím o mléce, syrovátce a suplementům ve sportovní výživě. Velký důraz je v této práci kladen na výrobu jednotlivých přípravků a různé druhy proteinů. V praktické části byla provedena …více
Abstract:
This bachelor thesis aims to show and demonstrate the main differences between native milk protein and whey protein, both from the nutritional and sensory point of view. The theoretical part is devoted to general information about milk, whey and supplements in sports nutrition. Great emphasis is placed on the production of individual preparations and various types of proteins. In the practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.