Václav Šrajer

Bachelor's thesis

Technologické možnosti výroby sladových nápojů

Technological Possibilities of Malt Beverage Production
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem technologických možností výroby sladových nápojů. V literární části je představena formou rešerše zahraničních i tuzemských zdrojů problematika běžných surovin včetně výroby sladů – i některých na našem území méně běžných. Dále jsou nastíněny možnosti členění sladových nápojů do skupin, a to např. na základě fermentace, nasycení nápoje oxidem uhličitým či obsahu …viac
Abstract:
This bachelor thesis deals with the technological possibilities of malt beverage production. The literary part consists of an overview of Czech and foreign resources and presents issues of commonly used ingredients, including the production of malts – some of which are less common in the European region. Furthermore, possible categorisations of malt beverages are outlined, for example, on the basis …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Jitka Vosáhlová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta