Bc. Romana Nešporová

Master's thesis

Sledování mikrobiální stability proteinových přesnídávek

Monitoring of the microbial stability of protein snacks
Anotácia:
Cílem této práce je zjistit mikrobiologickou kvalitu a údržnost proteinových přesnídávek a následně stanovit, zda látky, izolované z rostlin jsou schopné prodloužit trvanlivost těchto proteinových přesnídávek. V teoretické části jsou popsány základní složky výživy, ale i energetická hodnota potravin a alternativní směry ve výživě. V neposlední řadě tu jsou popsány vybrané druhy bakterií, byliny a fytochemikálie …viac
Abstract:
The aim of this work is to determine the microbiological quality and shelf life of protein snacks and subsequently determine whether substances isolated from plants are able to prolong the shelf life of these protein snacks. The theoretical part describes the basic components of nutrition, but also the energy value of foods and alternative trends in nutrition. Last but not least, selected types of …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedúci: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Nešporová, Romana. Sledování mikrobiální stability proteinových přesnídávek. Pardubice, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs