Anton Miroshnichenko

Bakalářská práce

KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA

Anotace:
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá základním složením mléka a kysaných mléčných vyrobklů. Dále charakterizuje nutriční význam mléka pro výživu mláďat a člověka. Stručně popisuje technologii výroby mléčných výrobků, jako jsou – kefírové mléko, tvarohy a sýry a zakysané podmáslí. Charakterizuje vlastnosti a složení použitých startovacích kultur použitých k výrobě uvedených výrobků. V …více
Abstract:
This bachelor thesis deals in the theoretical part with the basic composition of milk and fermented milk products. It further characterizes the nutritive significance of cow´s milk for the nutrition of the young and the man. It briefly describes the technology of production of dairy products, such as – cottage, kefir and fermented buttermilk. It characterizes the properties and composition of the starting …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 10. 2015
Identifikátor: http://theses.cz/id/5r7ntt/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 9. 2015

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.