Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí – Vendula ŠEDIVKOVÁ
Vendula ŠEDIVKOVÁ
Bachelor's thesis
Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí
Purchase of food in the context of consumer protection and preferences
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nákupem potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí. Cílem práce je zjištění spotřebitelských preferencí při nákupu potravin a pochopení, jak spotřebitel vnímá kvalitu potravin. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a praktické části. V teoretické části jsou definovány pojmy spotřebitel, kvalita, kvalita potravin a bezpečnost. Dále se teoretická …moreAbstract:
Bachelor Thesis deals with food purchases in the context of consumer protection and consumer preferences. The aim of the thesis is to identify consumer preferences when buying food and to understand how the consumer perceives the quality of food. The thesis consists of two parts, the theoretical and practical part. The theoretical part defines the terms consumer, quality, food quality and safety. Furthermore …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Tlučhoř, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠEDIVKOVÁ, Vendula. \textit{Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí}. Online. Bachelor's thesis. Plzeň: University of West Bohemia, Faculty of Economics. 2021. Available from: https://theses.cz/id/5rfcfi/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠEDIVKOVÁ, Vendula. Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí. Plzeň, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Kvalita potravin v České republice
Kateřina ŠUSTROVÁ -
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Jana Halamová -
Kvalita potravin z pohledu spotřebitele
Jan LEDVINKA -
Značky kvality potravin na českém trhu
Dominika SKALOVÁ -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt